Jeg faldt over denne service – da jeg skulle lede efter hosting i skyen og den havde fået rosende ord i test rundt omkring bl.a PC Mags og TechRadar, mens Trustpilots – er elendige. Men jeg tænkte jeg da lige måtte prøve servicens af til sølle 7 dollars når nu der er en dedikeret package til Synology DSM – det kunne jo være den fungere for mig. Og 5TB er jo også en del plads 🙂

Sådan installered idrive
Som jeg sagde, så er der en dedikeret pakke til Synology DSM, som du kan hente her: https://www.idrive.com/synology-backup eller via pakkecenteret. Jvf hjemmesiden, så supporteres 2020 modelerne ikke endnu.

Mens nogle af dem gør jvf pakken hos Synology

 

Men min DS920+ umiddelbart ikke er understøttet – derfor forsøgte jeg mig med “Universal Package for Synology devices”.

For at kunne installere idrive, så skal du have Web Station på din NAS. Du kan evt gøre dette inden installation, ellers gør pakken det selv. Desuden gør den brug af php 7.3, som også kan installeres via pakkecenteret.

Tryk på “Installer” ud for PHP 7.3. Når pakken er installeret, så skulle Web Station gerne kunne genkende pakken.

Og du kan nu påbegynde installation af idrive, som en manuel installation efter du har hentet den nævnte .spk fil ved idrive via https://www.idrive.com/synology-backup

 

Forbind idrive på din Synology NAS til din eksisterende konto

Åben idrive og du bliver første gang bedt om dine logind oplysninger til idrive.com

Du skal her logge ind på din NAS via Idrive.

 

Du skal herefter logge ind med dine idrive oplysninger.


Herefter skal du navngive din NAS.

Dernæst vælger du hvilke mapper, som du ønsker backup af.

 

Fordele og ulemper ved idrive

Det virker som at upload er noget langsomt sammelignet med når jeg har testet Backblaze og Synology C2. Det er som jeg tester det ikke muligt at bruge idrive til hyper backup, som har sine styrker med gendannelsestidspunkter, backup af pakker f.eks. Photo Station, så man ikke skal gen-indeksere sine thumbnails. Du kan heller ikke bruge den med cloud sync. Og så kan jeg heller ikke lide at man skal sende sin admin oplysninger til idrive. Interfacet er lidt gammelt i sit udseende.

Til gengæld får du meget plads til en rimelig penge og en service du nemt kan bruge til andre enheder end din NAS.

Personligt går jeg hellere med BackBlaze og Synology C2.

0 0 stem
Artikel-Rating

By frold

Hold dig orienteret om denne debat
Bliv orienteret om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Jeg vil gerne høre din mening. Tilføj kommentar.x
()
x