Obs nedenstående er en uofficiel guide – og den i artiklen nævnte RAM er ikke officielt understøttet af Synology. For at finde den RAM, som understøttes af Synology må jeg henvise til https://www.synology.com/da-dk/products/ – hvor du finder din NAS og vælger “Kompatibilitet”. Aktuelt er kun ét RAM modul officielt understøttet af Synology til en DS920+

Noget af det første jeg gjorde da jeg bestilte min Synology DS920+ var at sikre mig at der kom mere RAM i min NAS. Foruden plads på harddiske, så ønsker jeg ikke at min DS920+ løber tør for RAM og da slet ikke når jeg også ønsker at bruge min NAS til køre Docker og andre programmer i mit lille HomeLab.

Jeg har selv med succes anskaffet mig følgende RAM kort: Crucial DDR4-2666 SO SC – 16GB

Hukommelse (RAM), 16 GB (Single Channel), SODIMM 260-pin (til bærbar), DDR4, 2666 MHz / PC4-21300, CL19, 1.2 V, ikke bufferet, Ikke-paritet

Det kostede mig ca. 530 kr – og jeg vil påstå af det er her man får mest value for pengene – altså ved at øge NAS’ens RAM.

Og så er det jo bare et smukt billede, med så meget ledig RAM at lege med.

0 0 stem
Artikel-Rating

By frold

Hold dig orienteret om denne debat
Bliv orienteret om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Jeg vil gerne høre din mening. Tilføj kommentar.x
()
x